Smykkematerialer - Memento Tattoo

FOLLOW US
Velkommen!
FOLLOW US
Go to content
Smykkematerialer
Kirurgisk stål
316L stål, eller kirurgisk stål, er det materialet som de fleste av våre smykker er laget i. Det inneholder ca 17% krom, 12% nikkel og 2,2% molybden, men det er så hardt bundet i metallet at mindre enn 0.1 milliondels gram nikkel slipper ut per cm2/uke. Dette er så lite at 316L klarer EU's direktiv for produkter som kommer i tett og langvarig kontakt med huden. Grenseverdien er 0.5 milliondels gram/cm2/uke. "Vanlig" nikkelallergikere pleier å klare stålet helt utmerket, men er man veldig følsom eller er bekymret så kan du velge titan isteden.

Titan
Titan passer sensitive og de som har kraftige allergier. Det er halve tyngden som stål, kan eloksideres i forskjellige fargevarianter, og er et av de fem stoffer som aksepteres best av kroppen. Det er egentligen ikke titanet i sig selv som er så bra for kroppen uten det lager av titanoxid som dannes på overflaten. Oxidlageret fungerar også som en barriere mot att andra stoffer i titanet lekker ut i kroppen.

Plast
Plast/akryl er et relativt nytt materiale innen bodypiercing men det har vist seg å fungera over all forventning! Det er pent, veier veldig lite og er veldig bra fra et allergisk synspunkt. Det er viktig å rengjøre plastsmykker regelmessig.

Organisk
Alla våre horn och bensmykker er handlagd i tambøffelhorn og ben. Ingen dyr har blitt avlet opp og slaktet kun for horn og/eller ben det er kun et biprodukt.
Våre tresmykker er ikke laget av tre som kommer fra utrydningstruede skoger!

Messing
Messing benyttes for sitt lett gulllignande utseende og er populært i piercingar for sitt "Tribal look". Vi bruker en messingslegering av kobber, zink og sølv som er fri fa giftige stoff som nikkel, bly och kadmium. Vi anbefaler ikke messing til nya piercinger. For noen kan det forårsake irritasjon.

Silikon
Om du ønsker bekvemme plugger for å strekke hullene, kommer du til å elske silikon tunneler! De er gjort av myk og fleksibel silikon som også kan legges i autoklave.Vask silikonpluggene grundig.

Glass
Glassmykker er laget i herdet glass for å minimere risikoen for at de skal sprekke. Alle glassmykker er håndlaget, det kan derfor være forskjell i farger og størrelse.

post@mementotattoo.no
Kontakt
Bentsegata 25, 0465 Oslo
Tlf: 40484572
Back to content